Altan

Altan giver bedre udsigt (foto: minaltan.dk)

Uanset hvilken altan, du vælger til din lejlighed, er altandøren en vigtigt ting, når du skal købe en altan. Det er den, der forener din lejlighed med din nye altan, og har en vigtig rolle i hele oplevelsen.

 

Altandør til lejligheden

Selvom du allerede har en idé om, hvilken dør, du kunne tænke dig, spiller lejligheden ikke en helt uvæsentlig rolle. Din altandør skal nemlig erstatte det vindue, der sad der i forvejen – og det skal matche i størrelse og type. Har du i forvejen haft en 2-fags vindue, skal din nye altandør nemlig også være 2-fags. Det samme gælder selvfølgelig 3-fags og så videre. Udover dette, er der en masse muligheder til din altandør. Der er nemlig masser af muligheder inden for døren design. Der er blandt andet mulighed for vindue i toppen, en helt enkel altandør, foldedøre eller måske du er mere til den mere udvidet cafédør.

 

En altandør til en smuk altan

Din altandør betyder meget for det sidste finish, der gør din nye altan pæn, elegant og sammenhængende med resten af din lejlighed. Det handler derfor også om både guld og belysning. Det er derfor en fordel at få god og faglig rådgivning fra folk, der ved hvad de har med at gøre. Rådgivningen i forhold til din altan og din altandør sikrer dig i at finde den perfekte altandør, der er med til at give hjemmet karakter og stil, og sikrer at din altan passer til resten af ejendommen. Så når du lukker øjnene og forestiller dig, hvordan din altan kommer til at se ud, og hvordan du slår døren op en sommermorgen, skulle din drøm gerne matche virkeligheden.

 

Se udvalget af altandøre og få rådgivning omkring din nye altan hos minaltan.dk

 

Kig videre her:

Altaner er en ekstra dimension til din bolig