lille_altanEn altan er en højst effektiv tilbygning, som giver din bolig lidt mere rum og lys uden at tage af grundarealet. En altan er en frithængende konstruktion, som fastgøres til husets ydermur. De er yderst sikre og lever op til alle krav vedrørende personsikkerhed jævnførende den nye lovgivning fra 2014. Alle altaner monteres af eksperter og man gives samtidig 30 års garanti på konstruktionen.

 

Altaner til alle behov

En altan er yderst virkningsfuld og der er altaner til forskellige typer af behov. Ønsker du mere lys og luft i din bolig, men har ikke behov for yderlige gulvareal, så er de franske altaner et fantastisk alternativ. En fransk altan består af en indadgående dør med et omkransende værn. Ønsker man derimod gulvplads, enten til en lille minigårdhave, et sted at sidde og nyde solen om sommeren eller blot lidt mere plads, så er de mere almindelige altaner sagen for dig. De tilbyder nemlig en bred vifte af variationer inden for gulvareal, værntyper og design. Værn kan fås i galvaniseret stål, beton og glas. Galvaniseringen hindrer stålet i at ruste, samtidig leveres stålværn i farverne antrasit grå, lysegrå, sort og grøn. Så uanset om du har et stort eller et lille grundareal eller meget eller lidt luft omkring din bolig til en altan, så er der også en løsning for dig. Altaner kan samtidig specialdesignes, således at de passer til netop dine ønsker, behov og din stil.

 

Kend mere til priser på din fremtidige altan

Da altaner både fås i forudbestemte designs og som specialdesignede konstruktioner, er det umuligt at give en reel pris, før man har konsulterede med eksperterne. Hvor stod skal den være, hvilket materiale skal du have i værnet, på gulvet – skal der gulvplads til? Hvilke døre eller vinduer ønsker du? Der er utrolig mange beslutninger, der skal tages som sammen udgør en pris på hele enheden, frem for de enkelte elementer. Du kan til hver en tid konsultere dig hos en af eksperterne, og få en vurdering af priserne på din altan.

 

Læs mere om priser på din altan her